Rólunk Új programok Katalógus Újság Fényképek Az év fotója Kapcsolat
azevfotoja

A 2011. év nyertes fotója

2011nyertesfotoja.JPG

Készítette: Salamonné Simonffi Zita, a budapesti Csokonai Mihály Általános Iskola tanára

Erdei iskolánk vezetése úgy döntött, hogy a 2012. évben nálunk járt csoportok pedagógusainak, gyerekeinek is pályázatot hirdet. Küldjétek el a nálunk készített képeitekből az általatok legjobbnak ítélt fotókat a csprint@enternet.hu e-mail címre. A fotókat egyenként, maximum 6 megapixel méretig várjuk. Leadási határidő: 2013. március 15.

A legjobbakat díjazzuk:

1. díj: 3 nap, 2 éjszaka Kétbodonyban, 20 gyermek és 2 pedagógus részére, teljesen ingyenesen (szállás, étkezés, program). A díjat 2013. 06. 15-től 11. 15-ig veheti igénybe a nyertes iskola.

2. díj: 3 nap 2 éjszaka 50%-os árkedvezménnyel (szállás és étkezésből,) ehhez ingyenes programokat biztosítunk.

3. díj: Pünkösdölő Kétbodonyban (1 nap) a következő ingyenes programokkal: állatkert látogatás, hintózás, májfa állítás, gyermekjáték és pünkösdi daltanulás. Bográcsebédet biztosítunk.

4-5. díj: Mikulás váró Kétbodonyban (1 nap) a következő ingyenes programokkal: állatkert látogatás, hintózás, bográcsebéd, találkozás a Mikulással, csomagosztás. A nyerteseknek hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy az erdei iskola a képeiket felhasználhatja ingyen és bérmentve. A képek a prospektusainkban és weboldalainkon lesznek láthatók.